Šiam receptui reikės :
Reikės (puodelis – 250 ml.): kefyro arba pasukų – 1,5 puod.; kvietinių miltų – 1,5 puod.;
cukraus – 3-4 v. š.; aliejaus – 4 v. š.; kiaušinių – 1 vnt.; druskos – žiupsnelis; sodos – 1 a. š.
Sausus produktus (miltus, cukrų, druską) sumaišome tarpusavyje. Kefyru arba pasukomis nugesiname sodą. Pilame aliejų, įmušame kiaušinį. Viską gerai išmaišome iki vientisos masės. Į sausus produktus pilame skystų produktų mišinį. Viską gerai išmaišome. Įkaitiname sausą keptuvę.
Į keptuvę pilame tešlos ir kepame apvalius blynelius. Juos reikia apversti tada, kai ant viršaus susidaro burbuliukai. Iškepusius blynelius patiekiame su mėgstamu padažu, sirupu, uogiene ar džemu. Šaltinis – „Sigita Cooks“
cukraus – 3-4 v. š.; aliejaus – 4 v. š.; kiaušinių – 1 vnt.; druskos – žiupsnelis; sodos – 1 a. š.
Sausus produktus (miltus, cukrų, druską) sumaišome tarpusavyje. Kefyru arba pasukomis nugesiname sodą. Pilame aliejų, įmušame kiaušinį. Viską gerai išmaišome iki vientisos masės. Į sausus produktus pilame skystų produktų mišinį. Viską gerai išmaišome. Įkaitiname sausą keptuvę.
Į keptuvę pilame tešlos ir kepame apvalius blynelius. Juos reikia apversti tada, kai ant viršaus susidaro burbuliukai. Iškepusius blynelius patiekiame su mėgstamu padažu, sirupu, uogiene ar džemu. Šaltinis – „Sigita Cooks“
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą