2017 m. kovo 16 d., ketvirtadienis

Skanausi amerikietiški blyneliai

Purūs, ne per saldūs, minkšti, neriebūs ir beprotiškai lengvai iškepami blynai. Skanu su uogiene ar trintomis uogomis, bet labai rekomenduočiau su klevų sirupu paragauti. Bet kokiu atveju – vieni geriausių savaitgalio pusryčių ar šiaip vieni skaniausių blynų iš visų, tikrai tikrai



  Šiam receptui reikės :


Reikės (puodelis – 250 ml.): kefyro arba pasukų – 1,5 puod.; kvietinių miltų – 1,5 puod.;
cukraus – 3-4 v. š.; aliejaus – 4 v. š.; kiaušinių – 1 vnt.; druskos – žiupsnelis; sodos – 1 a. š.


Sausus produktus (miltus, cukrų, druską) sumaišome tarpusavyje. Kefyru arba pasukomis nugesiname sodą. Pilame aliejų, įmušame kiaušinį. Viską gerai išmaišome iki vientisos masės. Į sausus produktus pilame skystų produktų mišinį. Viską gerai išmaišome. Įkaitiname sausą keptuvę.

Į keptuvę pilame tešlos ir kepame apvalius blynelius. Juos reikia apversti tada, kai ant viršaus susidaro burbuliukai. Iškepusius blynelius patiekiame su mėgstamu padažu, sirupu, uogiene ar džemu. Šaltinis – „Sigita Cooks“








Komentarų nėra:

Rašyti komentarą